divendres, 19 d’octubre del 2018

Els Grans deixen fluir la seva creativitat

Hola a tothom!

La Tardor ens regala uns paissatges plens de colors ben bonics com ara els marrons, els grocs, els vermells, els verds o els taronges; a nosaltres són colors que ens fascinen. Amb aquest motiu hem volgut apropar la Tardor a l'escola, i quina millor manera de fer-ho que deixant fluir la seva creativitat.

Aquesta setmana hem proposat als infants pintar un mural amb pinzells i pintura. Era la primera vegada que aquest grup de Grans tenia contacte amb una activitat d'aquest tipus i sabeu qué?? Ha estat un éxit!!

Quan van entrar pel matí al taller tenien l'estança ja muntada amb els materials al seu abast i música relaxant de fons... doncs bé, tots els nens/es, absolutament tots/es ni s'ho van pensar, van anar directes a agafar els pinzells i van començar a pintar.

Es van pintar la cara, les mans, van pintar el mural, es van fixar que feien uns o altres, miràven quina forma, textura i color deixava la seva obra, es canviaven els pinzells entre ells...

Ha estat una experiència ben xula que sens dubte repetirem, a continuació us deixem un seguit d'imatges per a qué pugueu veure que concentrats van estar. ;)












A gaudir del cap de setmana!
Lidia :)

1 comentari:

  1. Molt xulo aquest mural! Segur que van gaudir moltíssim fent-lo.

    ResponElimina