dijous, 28 de novembre del 2019

Ela petits exploren la panera dels tresors

Hola famílies!!!! 

Heu sentit a parlar mai de la panera dels tresors? És una panera plena de materials diversos, que a priori semblen triats sense cap criteri i que haurien de convidar els infants a explorar i jugar. El cas, però, és que és la tria dels materials que formen la panera ha de ser feta a consciència i ha de seguir unes normes bàsiques.

La panera dels tresors és un joc d’exploració per infants a partir de 6 mesos. Conté objectes de materials molt diversos (materials naturals, de fusta, metàl·lics, de roba..) i té com a objectiu afavorir un bon desenvolupament de tots els sentits (olfacte, vista, tacte, oïda i gust), que es van afinant i especialitzant en els primers mesos.


Desenvolupa, a més, la capacitat de concentració i atenció focalitzada i la coordinació ull-mà-boca; participa en l’estructuració del pensament; potencia la llibertat, l’autonomia en l’acció i l’actuació al propi ritme.

A continuació us deixem un seguit de fotografies on els vostres petits i petites descobreixen la panera dels tresors i els seus elements. 











Una abraçada 

Laura i Sandra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada