divendres, 27 d’abril del 2018

Glaçons de colors

Hola famílies!!! 


Aquesta setmana la Jessica ens ha presentat una nova proposta. En aquesta ocasió ha volgut fer gel de colors per desprès poder pintar amb ells. 

Va dividir les sessions en dues parts de dos grups d'infants per sessió. A la primera sessió va explicar un conte dels colors primaris i va cantar juntament amb els infants, les seves cançons corresponents. Després va omplir gots amb aigua i va afegir-hi colorat alimentari de diferents colors!! Quina cara de sorpresa tenien els vostres petits al veure l'aigua verda, groga, vermella....  Per finalitzar va abocar l'aigua amb colorant dins d'una glaçonera i juntament amb els infants van anar a la cuina per deixar-ho dins del congelador!!! 

A la segona sessió, va tornar a recordar el conte dels colors i junts van anar a la cuina per agafar les glaçoneres. L'aigua s'havia convertit en gel!!! 
De tornada a l'estança van trobar paper d'embalar a terra i conjuntament van anar treient els glaçons de colors!!! Alguns ràpidament van començar a pintar sobre el paper amb els glaçons, d'altres el llepaven, també els passaven d'una mà a l'altra, etc. La sensació de fred al principi a alguns no els hi va agradar gaire, però ràpid es van anar animant!!!

Mireu, mireu....


Primera sessió: 


Segona sessió: 

Gràcies Jessica!!!

Petonets!!! 

Laura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada