divendres, 22 de febrer del 2019

Els Grans experimenten amb fang

Hola! Bon dia a tothom!

Aquesta setmana la Raquel, la nostra noia de práctiques,
ha fet una proposta pedagógica ben xula! Experimentació amb fang!

Aquest nou material els ha cridat moltíssim l'atenció ja que té unes característques ben peculiars. La seva capacitat de manipulació, la olor, el color, la textura, la humitat... tots aquests petits conceptes, que potser per a nosaltres els adults passen desapercebuts, per a ells és un gran descobriment. 

La proposta va donar lloc tant a un joc individualitzat on deixaven fluïr la seva creativitat, com a un joc compartit amb els companys que tenien al voltant. Inclús hi havien nens/es que tenien la necessitat d'estar constanment canviant de taula per a veure que feien els demés amb el fang o per agafar i anar combinant tots els estris que varem posar al seu abast (com ara pales, forquilles, ganivets, culleres, motlles de diferents mides i formes...)

Per una altra banda aquest tipus de propostes fan que les noies de pràctiques experimentin la feina de la observació directa i práctica reflexiva, una tasca per a nosaltres tan important, on començin a adonar-se de totes les petites situacions que sorgeixen al deixar "ser i estar" als infants de forma lliure.

Sens dubte una experiéncia 100% recomanable, us hi animeu? ;)
















Petons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada